Söker du gott och närproducerat kött av fin kvalitet? Då har du kommit rätt. Hos oss på Bosons Gård finns bara kött av högsta kvalitet.
Köttet hängmöras innan det anatomistyckas, vakuumförpackas och djupfryses.
Vid varje beställning tar vi personlig kontakt och gör upp hanteringen på det sätt som bäst passar dig. Då vi inte alltid besitter fullt sortiment ber vi dig att höra av dig om du är ute efter något speciellt i god tid så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.
Vi kan förutom köttdetaljer erbjuda även hamburgare och olika sorters korvar.
Djuren slaktas på Närke slakteri och köttet styckas och förädlas på Robertssons Charkuteri.
Styckdetaljer
-
Bog (Shoulder clod)
Läs mer -
Bogrulle (Shoulder eye)
Läs mer -
Bringa (Beef plate, beef ribs)
Läs mer -
Entrecôte (rib eye, cube roll)
Läs mer -
Filé (Fillet of beef)
Läs mer -
Flankstek (Flank steak)
Läs mer -
Fransyska (Beef knuckle)
Läs mer -
Högrev (chuck, chuck roll)
Läs mer -
Innanlår (Boneless beef inside, top round steak)
Läs mer -
Flat iron steak/Luffarstek (Top blade)
Läs mer -
Märgben (marrowbone)
Läs mer -
Rökt nötrulle
Läs mer -
Rostbiff (beef rump)
Läs mer -
Rumpstek (picanha, picana)
Läs mer -
Ryggbiff (sirloin, strip loin)
Läs mer -
Ytterlår (boneless beef outside)
Läs mer -
Nötrulle
Läs mer -
Rökt bog
Läs mer