Vanliga frågor

Vi tar alla våra beställningar via personlig kontakt, antingen via telefon eller email. Vänligen kontakta Stefan via kontaktdetaljerna nedan.

Sedan 2020 säljer och levererar vi även genom REKO-ringarna i Gränna, Tranås-Aneby, Ydre, Nässjö och Hästholmen. Se information om utlämningarna och vad vi erbjuder på REKO-ringarnas Facebook-sidor. Om du inte har Facebook kan vi lösa det ändå. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisändringar. För frågor angående REKO, kontakta Caroline på 073-9926744. 

I regel brukar våra kunder hämta sina beställningar direkt på gården, men hemkörning kan även ombesörjas i närområdet enligt överenskommelse. REKO-utlämningarna sker i Gränna, Tranås-Aneby, Ydre, Nässjö och Hästholmen. 

Vi tar swish eller kort. Faktura enligt överenskommelse. 

Ibland håller vi öppet för kunder, men vi har ingen gårdsbutik med fasta tider. Du är välkommen ändå, men hör av dig först så att vi vet att du kommer. 

Vi visar dig gärna djuren i samband med att du kommer och handlar. 

Rasen kommer ursprungligen från Italien, men alla våra djur är födda och uppväxta i Sverige, de flesta på vår gård.

Ja. För oss är det en självklarhet att inte använda hormoner och att endast använda antibiotika då djuren behöver det, i samråd med veterinär. Vårt djurfoder är GMO-fritt. 

Stefan Adolfsson

E: stefan@bosonsgard.se

T: 070-539 72 52, 0390-41124